De Visserij blijft langer!

Toen De Visserij starte aan de Piushaven werd een tijdelijk huurcontract afgesloten met projectontwikkelaar Triborgh, tot eind 2019. Nu, drie jaar later, is de gemeente bereid om de tijdelijke horecavergunning te verlengen. De projectontwikkelaar wil op de plek nieuwbouw realiseren, maar de plannen hiervoor moeten nog worden ontwikkeld. Kortom, het anker van De Visserij rust voorlopig aan de Piushaven! 

Met ingang van oktober hanteren De Visserij een iets ander concept. In het weekend is  De Visserij geopend op vrijdag en zaterdag, met een Oesterborrel op de vrijdag als vast onderdeel. De rest van de week is Het Kleine Café en/of het restaurant beschikbaar voor partijen en groepen vanaf circa dertig personen.

Op nader aan te kondigen zondagen organiseren we in combinatie met De Burgerij voortaan evenementen, waarvoor eenieder kan reserveren. De eerste keer, op zondag 6 oktober, betreft een mosselfeest waarover later meer.

Intussen denkt De Visserij na over een aanvullend nieuw initiatief in onze zaak aan de Noordstraat: ’De Burgerij aan Huis’. Een aantal producten uit het culinaire assortiment wordt vanaf het voorjaar 2020 dan ook thuisbezorgd. Tevens wordt de keuken zo aangepast dat er meer ruimte ontstaat voor broodjes/plateau to go.

Met de wijzigingen in het concept anticiperen we alvast op een mogelijk nog verdere permanente toekomst aan de Haven.

Neem voor meer informatie contact op met Joris van Corven.