Verkoop procedure

Alle appartementen zijn verkocht.

Aan de hand van de ontvangen inschrijvingen zal de toewijzing plaatsvinden. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zullen wij toewijzen op basis van loting c.q. gunning.

Wanneer er een appartement voor je beschikbaar is, informeren we je zo snel mogelijk telefonisch en sturen een bevestiging van de verstrekte optie per e-mail. Ook als er geen appartement beschikbaar is, laten we je dat weten.

Hierna hebben alle kandidaat-kopers tot maandag 26 juli een optie op het betreffende appartement. Na afloop van deze termijn dien je aan te geven of je tot aankoop over wenst te gaan of van de optie afziet.

Mochten er na het verlopen van de optietermijn appartementen beschikbaar komen dan zullen we die opnieuw toewijzen en nemen contact met je op indien de situatie zich positief voor je ontwikkelt.

Inschrijven

Meer informatie

Mocht je na ontvangst van de digitale verkoopinformatie nog specifieke vragen hebben die van invloed zijn op de keuze van je appartement, stuur je vragen dan via ons contactformulier