VERKOOP WOLSTAD START OP WOENSDAG 30 JUNI

Op woensdag 30 juni gaat project Wolstad in verkoop! In dit iconische appartementencomplex realiseren wij 15 koopappartementen en 3 specials die allemaal beschikken over een prachtig uitzicht op de levendige Piushaven.

De prijzen van de appartementen variëren van € 495.000 voor een appartement van 97m2 met een balkon van 15m2 tot € 575.000 voor een appartement van 124m2 met een balkon van 19m2. Deze appartementen bevinden zich op de eerste tot en met de zesde verdieping.

De drie specials op de bovenste verdiepingen zijn uniek: deze appartementen hebben twee woonlagen, een prachtige vide en beschikken over een privélift en een riant dakterras. De prijzen van de specials variëren van € 675.000 voor een appartement van 111m2 met een dakterras van 31m2 tot € 774.000 voor een appartement van 145m2 met een balkon van 32m2. De specials bevinden zich op de vijfde tot en met de achtste verdieping.

Alle appartementen krijgen een luxueuze afwerking zoals een individuele warmtepomp met vloerverwarming, gestucte wanden en plafonds, luxe sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, plafondhoge binnendeur kozijnen en stompe binnendeuren en zonwerende beglazing aan de oost-, west- en zuidkant.

Bij elk appartement hoort een privé parkeerplaats en berging op een afgesloten binnenterrein. De entreehal van het complex krijgt een uitnodigende afwerking die het gevoel van thuiskomen benadrukt.

In de brochure laten we voor elk type de standaard indeling zien, maar ook een alternatieve indeling, zodat jij de indeling kunt kiezen die het best bij jou en jouw woonwensen past.